Dnes Vám chci představit novinku od firmy Martínek, která nám ji poskytla k redakčnímu testuOpěrka je zajímavá svým řešením, a po jejím namontování vzniknou dva úložné prostory.

Celek se skládá ze tří částí, přičemž vnitřní části jsou flockované (flock – textilní nástřik), čímž předměty vložené do opěrky neruší nepříjemnými zvuky. Na vlastní opěrku byl použit stejný látkový materiál jako na čalounění dveří.

Nyní k montáži. Tu zvládne každý, kdo vlastní nebo si zapůjčí křížový šroubovák a to čtyřmi přiloženými šrouby. Ty nejprve chytneme do předvrtaných děr a poté celou opěrku vložíme do předposledního otvoru na tunelu, kde šrouby dotáhneme. Nic nepředvrtáváme, protože se šrouby sami zaříznou do plastu.

S opěrkou jsme najeli již několik stovek kilometrů, a již od začátku působila příjemným dojmem i když většina kilometrů byla najeta po Praze  kde se hodně řadí. Ani při zatahování ruční brzdy opěrka nevadí, akorát při zapínání pasu není tolik místa, ale to je možná dané mojí korpulentnější postavou. Náš celkový dojem  na opěrku je kladný a můžeme ji všem pouze doporučit. Opěrku lze zakoupit v našem internetovém obchodě www.skoda-shop.cz.

 

Zde Vám přinášíme ještě další fotografie a příště Vám představíme barevné typové koberce.