Na Fabie již několik tunikových výrobců vyrábí mnoho doplňků, ale jen málo firem se zabývá kompletní sadou plastů. Jedna z nich je Elis Plast a my Vám nyní představíme jejich výrobky.Začneme představováním přední části Fabie, která se skládá z překrytu nárazníku, sportovní masky a decentních mračítek. V předním nárazníku lze zachovat původní mlhovky a ti co je nemají, vloží na jejich místo mřížku.

Dále se podíváme na Fabii z boku. Tam firma připravila velmi vydařené prahy. U řidičových dveří nás zaujmou zrcátka od firmy Mattig typu C/D, pro která výrobce připravil adaptéry.

Nyní se dostáváme k zadní části Fabie, kde je nejvíce novinek. Začněme od shora, kde se nachází velké křídlo vyrobené z materiálu PUR. Dalším dílem je překryt zadního nárazníku, který se nasadí na stávající nárazník.

Jednou z posledních novinek je překryt pátých dveří doplněný kompletním nárazníkem. Překryt je vyroben z ABS plastu s výřezem pro kulatý znak škoda. Výhodou tohoto překrytu je, že se pouze nalepí a na vozidle nemusíte nic vařit, čímž neztrácíte záruku na vůz. Tento překryt nám výrobce poskytl k otestování a my se k němu ještě vrátíme v pozdějším článku a porovnáme ho se zavařenými pátými dveřmi. K tomuto překrytu výrobce vyrobil kompletní nárazník, v němž je i místo pro registrační značku

Tímto článkem jsme Vám představili, jak vypadá kompletní tunig. set z Elis Plastu a komu se doplňky zalíbily může si je objednat v našem internetovém obchodě:

WWW.SKODA-SHOP.CZ