Škoda-Fabia-Club je první, který přináší exkluzivní informace a fotografie o projektu Fabia Edition 1.

Tisková zpráva

Projekt Fabia Edition 1 vznikl původně jako designová studie na variantě karoserie Fabia Hatchback. Po prvotních konzultacích, které navazovaly na tehdy provedené úpravy ve společnosti Bervid Sport Styling, spol. s r.o. a následně ve společnosti L.M.C. SPORT edition, s.r.o. došlo ke konečnému jak tvarovému, tak výrobnímu rozhodnutí. Realizací byl pověřen náš přítel a velmi ambiciózní spolupracovník pan David Bláha z Dolní Řasnice a oponenty nám byli zadavatelé projektu Mgr. Ivan Lankaš, ředitel agentury Reklamní ag 92, s.r.o., dále František Pova a Ladislav Kostka, žáci Václava Krále. Realizace probíhala ke konci loňského roku a s hledem k osobním nepříznivým okolnostem se protáhla do té míry, že automobil v reálné podobě je možno předvést až nyní.

 

Popis

Základní model Škoda Fabia byl přepracován tak, aby všechny díly byly homologovatelné, odpovídaly předpisům a proto nezasahovaly do základní koncepce automobilu. K dispozici je tedy kitová sada obsahující atypický zadní a přední nárazník, atypické prahy karoserie, nástavné límce na rozšíření všech čtyř blatníků a krycí propojovací vložky na zadní dveře. Souběžně s tím v rámci designových úprav byly vytvořeny lamely do přední masky typického provedení vozů Škoda. Celá tato sada je vyrobena z ABS a vyztuženého plastu a ve velkém rozsahu již dnes je držitelem atestu a zbytek (dva díly) je otázkou několika týdnů.

 

Na vozidle byly použity kola 17 ” (205/50) osazená pro zimní verzi zimními pneumatikami Dunlope, tlumiči a pružinami Cobra Suspension.

Možnosti dodávek

Výrobce agentura Reklamní ag 92, s.r.o. je v současné době výhradním dodavatelem tohoto kitu a je okamžitě schopna dodat až jednu desítku kompletních sad.

 

Rozšíření

Spolu s dodávkou celých sad je agentura schopna upravit podvozek na stavitelnou verzi navazující na konkrétní osazení pneumatikami, upravit brzdový systém včetně samostatné hydraulické brzdy na zadní kola a event. zamontovat motor podle přání zákazníka.

 

Cenové relace

S ohledem na to, že celý kit karoserie je třeba montovat jako celek, je tedy i jako celek prodáván. Jeho cenová hladina bez úpravy laku je 27.500 Kč, kola 24.000 Kč, pneumatiky dle vlastní volby, podvozkové díly v rozsahu od 9.500 – 21.000 Kč, brzdové díly v rozsahu 6.000 – 11.000 Kč. Společnost je schopna dále provést a doporučuje namontování všech obvodových panelů na karoserii dodavatelským způsobem a zde se cena odvíjí od hodinové sazby. Jsme rovněž schopni zajistit velmi důležité dolakování vozu včetně grafického návrhu provedeného v 3D animaci na počítači našimi grafiky. Tento návrh a všechny předchozí konzultace k uvedenému projektu poskytuje agentura zdarma.

 

Objednávky

V případě Vašeho zájmu o jakoukoli z variant objednání této modifikace prosíme o kontakt na e-mailové adrese ag92@ag92.cz či telefonicky na 281 917 909.

 

Závěr

Úprava vozu Fabia poskytuje mnoho dalších variant, především interiérových, kde jsme rovněž připraveni na základě osobního kontaktu vyjít maximálně vstříc a to i ve spolupráci se Škoda Fabia Clubem.

 

Poděkování

Děkujeme za spolupráci především panu Davidu Bláhovi, majiteli společnosti Lamino servis, děkujeme za spolupráci panu Zdeňku Pšenskému, děkujeme Autoservisu Tichý z Lysé nad Labem a děkujeme panu Liboru Oličovi ze Škoda Fabia Clubu, všem za zájem a kvalitní pomoc při vzniku tohoto projektu.

 

Prezentace

Automobil bude prezentován během 14 dnů při společenském večeru, kdy se všemi výše uvedenými budete moci setkat, zkonzultovat vaše názory, a na který budete pozváni. Pokud si nejste jisti, že Vaše adresa je uložena v databázi v jedné z výše uvedených společností, laskavě projevte svůj zájem agentuře Reklamní ag 92, s.r.o. na adrese Bryksova 720, 198 00 Praha 9.