Různých nasávačů je na trhu několik, jsou mezi nimi ty, které jsou určeny na určitý typ auta nebo jsou universální a jeden Vám nyní představíme.Firma ELLRI přišla před časem s novinkou v podobě universálního nasávače a nám ho poskytla k otestování. Nejprve byl na trh uveden plný, a až poté s otvorem na přední straně. Nasávač je vyroben z černého ADS, v desénové povrchové úpravě a lepí se pomocí oboustranné pásky. Dalším potěšujícím zjištěním je, že firma ELLRI i tyto zdánlivě jednoduché výrobky doplňuje podrobným návodem. Celá sada obsahuje nasávač již s vyříznutým otvorem, černě nalakovanou mřížku, tubu s lepidlem, lahvičku primeru a podrobný dvoulistý návod.

Nyní k umístění nasávače. Na černém voze může zůstat i v nenalakované podobě, jak můžete vidět z našich fotografií.

Na světlém voze černá trochu tluče do očí, ale jsou i tací ,co se jim kontrastní doplňky líbí. Opět vám předvedeme na fotkách jak to vypadá.

Posledním způsobem a podle nás nejlepším je dát nasávači barvu vozu, na který ho montujeme. Lakování jsme svěřili odborné firmě, aby zmizel desenový efekt a povrch byl dokonale hladký a lesklý.

Pokud nasávač použijete na kapotu a v ní budete mít díru, tak pouze vlepíte přiloženým lepidlem mřížku z tahokovu. My jsme nasávač umístili na střechu pouze jako imitaci po vzoru vozů jezdících rally. Z tohoto důvodu jsme za mřížku vložili černý pásek z plastu, aby se nasávač neplnil nečistotami a možná, že by docházelo k nežádoucím vlivům působením vyšších rychlostí. Takto umístěný nasávač přečkal rychlost přes 180 KM/hod a i mytí kartáči v myčce. Cena v našem internetovém obchodě www.skoda-shop.cz byla stanovena na 499,-Kč.