Již se stává nutností, že něco uvidíte na internetu a zároveň si to chcete hned koupit.
Nyní Vám představíme firmu DMCompany s.r.o. zabývající se prodejem litých kol a pneumatik.

Firma DMCompany již na našem trhu funguje 11 let a poslední 3 roky se intenzivně věnuje a zdokonaluje on-line prodejem elektronů (= litých kol) a pneumatik. Nyní nabízí on-line elektrony a pneu od 65 výrobců z celého světa, od cenově dostupných, až po ty nejexkluzivnější. U většiny sortimentu je firma DMCompany přímým dovozcem do ČR.

Jak ji najdete ?

Dalším hlavním faktorem při obchodování v internetové síti je výběr domén. Už názvy domén dokazují postavení firmy na trhu, a proto je potřeba mít co nejsrozumitelnější adresu. Proto firma vlastní tyto domény, podle kterých ji každý najde:

www.elektrony.cz | www.litakola.cz | www.pneu.cz | www.gumy.cz

Jak vybírat a nakupovat ?

Na již zmíněných doménách najdete speciální a důkladně promyšlenou aplikaci pro výběr kol na auto. Při výběru elektronů a pneu nemusíte složitě zadávat parametry v různých menu. Vše je přístupné hned z první stránky. Kola je možno vybírat podle Vašeho auta, řadit si je podle ceny a dokonce i podle designu. U některých značek fungují aplikační galerie, na webu je i spoustu obrázků litých kol na autech. Zboží můžete on-line nakoupit. Pokud koupíte zároveň kola i pneumatiky, automaticky dostáváte další slevu na pneu. V případě nejasností Vám rádi poradíme nebo ověříme přesnou dostupnost zboží – telefonicky nebo mailem.

Výhody nákupu u nás !

1. Nakupujete přímo u dovozce, což šetří Vaše peníze. Velkoobchodníci mohou nakupovat za VOC.

2. Snadný výběr zboží díky unikátní funkci výběru podle vozu spolu s fotkami aut stejné značky.

3. Automatické počítání slev na pneu.

4. Ceny pravidelně porovnáváme s konkurencí.

5. Zboží posíláme zdarma po celé ČR.

Spokojení zákazníci / plány do budoucna

Nejlepší referencí jsou samozřejmě spokojení zákazníci. Mnoho z nich se opět vrací a nakupují znovu pro sebe i pro své známé nebo nás doporučují dále. Proto se firma DMCompany snaží prostřednictvím našich stránek oslovit majitele současně nejprodávanějších vozů u nás, kterými jsou naše oblíbené Fabie.

Firma má mnoho plánů do budoucna a stále připravuje další novinky a zlepšení o kterých Vás včas budeme informovat.