Máme za sebou jubilejní jíž desáté Mimoňské války. Sraz byl zajímavý hlavně z pohledu Fabií. Bylo zde k vidění i několik novinek.

Naše pozornost se soustředila hlavně na škodovky soutěžící v Tuning Cupu. Asi nejzajímavější z našeho pohledu byla Fabie z dílny AXON tuning nedaleko Plzně. Sice v cupu obsadila až třetí místo za Oktavií Honzy Černého a Felícií Davida Friedmana, ale z našeho pohledu byla středem pozornosti návštěvníku srazu.

Další novinku představil „JOHANIK“ v podobě decentně upraveného předního RS nárazníku a nic méně zajímavého zadního. Honza ještě plánuje další doplňky, ale na ně si budeme ještě muset počkat.

Na srazu se také objevil bývalý PTiCUv body kit, který se nyní nachází na černé Fabii. Spatřili jsme i další upravené Fabči, které si můžete prohlédnout mezi fotkami ostatních vozů ze srazu.

Tradičním účastníkem srazů je i moje Fabča „Olin 001/06“, čímž Vás chci pozvat na škodovácký sraz v Běšinách u Klatov, který se koná o víkendu 21.-24.09.2006. Více se dočtete na stránkách www.skodateam.cz , kde se zájemci mohou i zaregistrovat.

Fotky zde>>>