Již několikrát jsme se přesvědčili, že i menší, začínající srazy mohou být plné pohody a relaxace, než velké komerční srazy. 1177852015Pravda je, že na tyto srazy se leštěnek moc nehrne, ale i zde jsou k zahlednutí zajímavé kousky. Na 1. Prohlídku Dr. Tuninga v Berouně v autocampu Na hrázi přijelo pět desítek aut, ale ne všechna by se dala nazvat NATUNĚNÁ.

Sraz probíhal v příjemném kempu na břehu Berounky. Dopoledne bylo věnované předvádění aut a pokecu mezi tuningkáři. Na druhou hodinu byla na programu spanilá jízda vedoucí kolem Koněpruských  jeskyní, dále kolem hradu Karlštejn a nazpátek do Berouna. Cestou se nás několik zastavilo na pozdní oběd, protože v kempu jsme postrádali něco víc než jen klobásu a párek. Po příjezdu ze spanilé jízdy, proběhlo několik 1177852157soutěží a přišlo na řadu vyhlašování nej aut srazu, které bylo prováděno pomocí lístečků od návštěvníků srazu.

Závěrem dodat snad jediné, sraz hodnotím kladně a řadím ho mezi ty pohodové, na kterých si člověk příjemně odpočine. Teď Vám ještě připomenu, že příští víkend se koná sraz z jiného soudku a tím jsou Mimoňské války a následující víkend již námi všemi očekávaný  5. sraz SKODAHOME.cz

FotoGalerie zde>>>