16. září byl den nabitý hned několika výbornými srazy. Jako první zmíním velký škodovácký sraz v Doksech u Máchova jezera, tentokrát obohacený o anglické vyznavače okřídleného šípu a i hodnocení se neslo v odměnění Top10. Dalším zajímavým a výborně organizovaným srazem byly Plasy. Zde se vozy hodnotí stejně jako v Tuning Cupu.

audi-golg-fabiaDo třetice se nedaleko Heřmanova Městce v autocampu Konopáč konal již druhý RELAX MEETING. Součástí srazu bylo i poslední kolo soutěže EMMA, a to byl i důvod mé návštěvy. Zároveň zde probíhala další známá soutěž dB Drag. Zároveň pořadatel hodnotil všechna přihlášená auta v Relax Cupu, kde pohárkem ocenil u každé značky nejlepší auto.

K naší radosti si velmi dobře vedl Vám všem známý Johanik s černou Fabií, který si jak v soutěži tlakařů dB drag, tak v soutěži tlakařů EMMA odvezl pohárek. S prázdnou neodjel ani Olin. Pohárek za druhé místo v soutěži EMMA fabiamezi multimedii a první místo v Relax Cupu mezi Škodovkami.

Co dodat závěrem, snad jednu zajímavost. Na srazu se sešly tři vozy z dílny LAMINO Davida Bláhy a všechny vyhrály své kategorie Audi scene, VW scene a Škoda scene. Nyní se většina tunerů připravuje na velké finále v Českých Budějovicích. Tímto Vás tam všechny zvu ke zhlédnutí toho nej, co je na české tuningové scéně.

FotoGalerie zde>>>