V sobotu se v blízkosti České Skalice konal již desátý Tunig Xcars – club meeting. Příjemné prostředí v Autocampu Rozkoš hovoří pro pohodové prostředí, kam se vždy rádi vracíme. trabantTentokrát jsme si sraz nemohli vychutnat až do konce, protože večerní povinnosti v Praze nás přiměli odjet již v průběhu vyhlašování.

Po deštivém týdnu jsme trochu s obavami očekávali sobotní počasí, ale k radosti všech zúčastněných nespadla ani kapička a občas vysvitlo i sluníčko. Co se týče natuněných aut, objevilo se zde i několik aut soutěžících v Tuning Cupu, která si vesměs rozebrala pohárky. Já se opět hlavně zaměřím na Škoda Modern Scenu. Než Vám ji přiblížím, ještě zmíním překrásně udělanou Škodu 130RS, která 110Rvyhrála Škoda Oldies Scene. Více Vám přiblíží fotografie tohoto vozu v naší galerii. Nyní již k velmi nadupané kategorii, kde soutěží i naše oblíbené Fabie, kterých se zde sjelo opravdu hodně. Za zmínku stojí Radkova oranžáda, která skončila třetí ve finále Tuning Cupu, Olinova s Patem a Matem a dvě černé. Ty ve Škoda Modern Scene doplnily Richterova pavoučí Octavka a zelená Octavia Combi. Felície zastupovalo oranžové combi, taktéž známé ze soutěží Tuning Cupu. Vítězství si nakonec odvedl Radek s oranžovou Fabií, následovaný zelenou Octavií combi a pohárek za třetí místo patřil Spidermanovi z Moravy s Oranžovou Octávkou.

fabia-jamborNásledovalo ještě rozdání dalších dvou hlavních kategorií Germany Scene, Other Scene a několik dalších podkategorií (výfuk, interiér a další). Více už si prohlédněte v naší galerii, kterou tentokrát pro Vás nafotil Olin.

FotoGalerie zde>>>