Ke správně natuněnému autu, neodmyslitelně patří i kvalitní ozvučení. Jak komu to hraje, kolik to tlačí, na tyto otázky Vám odpoví soutěž EMMA.
vw golf 4Letos se opět při Autoshow Praha konalo v jedné z hal finále EMMA. Nešlo jen o přehlídku hudebními komponenty nacpaná auta, ale také zde proběhla jedna vzorová instalace, kterou návštěvníci mohli sledovat od A do Z.

Jak je většině Vám známo, soutěžní auta se dělí na tlakaře a na ty co si rádi poslechnou kvapeugeotlitní hudbu, ale jedno nevylučuje druhé. Nesmím také zapomenout na kategorii Multimédia, kde se ke kvalitní hudbě přidají i obrázky. Základem úspěchu nejsou jen prvotřídní komponenty, ale i dokonalá instalace.

Například Olin, jenž soutěžil právě ve zmíněných Multimédiích doplatil na nedostatečnou ochranu reproduktorů, kde ztratil pět bodů. Zdálo by se, že 5 bodů v zisku 389, není tak octavia combirozhodujících, ale když Olinovi chyběl na druhé místo pouze bod, je to hodně.

O to větší radost zaznamenal další náš člen Johanik se svojí Fabčou,kde mezi tlakaři v kategorii ESPL Experienced 4 Woofers neponechal nic náhodě a stal se Mistrem republiky. Tímto mu gratulujeme a zveme Vás k prohlédnutí naší foto galerie z MR EMMA.

FotoGalerie zde>>>