Po určitém čase jsme se vydali opět k našim západním sousedům na VW sraz. Ten se konal nedaleko Drážďan na letišti u městečka Bautzen. Tento sraz bych velikostí přirovnal Panenskému Týnci. fabiaNa cestu jsme vyjeli kolem šesté a brzký příjezd nás ušetřil i dvouhodinové fronty. Do areálu jsme vjížděli asi v půl deváté a vyhrazené plochy byly již řádně zaplněny. My jsme zamířili rovnou k EMME, kde jsme chtěli zkusit štěstí. Po malé procházce a obhlídce areálu, jsme začali zjišťovat,kde bude Show & Shine a zaregistrovali Fabču do tří kategorií v EMME. Protože jsem přes zimu zapracoval na hudbě a více jí zaměřil na Multimédia, která letos budou mojí hlavní kategorií, pro zkoušku jsem ještě zkusil SQ a ESPL. Také jsme byli zvědavi, jak tato soutěž probíhá u našich západních sousedů. Takže tři druhá místa byla příjemným počinem na úvod sezony.

vwDalším naším počinem byla soutěž Show & Shine, kde byla i kategorie Škoda se třemi pohárky. Zde už jsme tolik úspěšní nebyli a odjížděli jsme s prázdnou. Co se týče kvality aut, tak podle slov známých co byli na minulých srazech, dalo by se říci,že kvantita nahradila kvalitu.Další nemilou zkušeností, na kterou nejsme na Německých srazech zvyklí, bylo blbnutí opilých tuningářů, které známe třeba z Hradce v podání Polských návštěvníků.

Do třetice o čem Vám chceme napsat je GUMOVÁNÍ. To bylo v malé oplocené aréně a diváci byli na svahu za plotem v bezpečné vzdálenosti. Zde jsme se přesvědčili, že i gumování může být zajímavá Show. Nyní si prohlédněte fotografie a sami si udělejte představu popisovaném srazu.

FotoGalerie zde>>>