Tento víkend se v Čechách nekonal žádný významnější tuningový sraz a tak jsme se s Pticou vydali trochu na východ. Přesněji na letiště Piešťany, kde se konal již třetí CARAT TUNING PARTY.Hlavní důvod naší návštěvy bylo pro Vás nafotit trochu jiná auta, než na která jste zvyklí z českých srazů. ALE!!! Již při příjezdu na nás čekalo dost velké překvapení. Většina vozů mezi leštěnkami pocházelo z Čech. Když vzpomenu jen namátkou, suverén moderních škodovek v Tuning Cupu Pavel Richter s Octavií. Za Fabia scene zde byl další suverén Radek Jambor s oranžádou a Martin Krois se svojí žabičkou. Něžné pohlaví zde zastupovala Katy a její Fiat a řada dalších, které uvidíte v naší foto galerii. Aby to zase nevypadalo, že na Slovensku není žádné natuněné auto, tak  to není. Třeba mezi Fabiemi  se objevilo několik kousků, ale na naší špičku přeci jen ještě něco ztrácejí, ač žluťásek se jevil velmi zajímavě.

Na srazu také probíhalo další kolo soutěže EMMA, ale tentokrát zde chyběla kategorie Multimedií, na kterou se letos Olin zaměřuje. Soutěž byla letos vyhlášena pouze pro SQ a trakaře, kde tentokrát chyběl i náš člen Johanik. Olinova červená Fabča si opět zkusila zatlačit v jednom wooferu a bylo z toho druhé místo.

Co dodat závěrem, snad jen to, že sraz u našich východních  sousedů byl pěkně organizován a komu nevadí letiště, ten by se měl příštího srazu zúčastnit.