Malebné prostředí, klidná atmosféra a sraz nabytý mnoha soutěžemi, to je Heřmanův Městec a Relax Meeting 2008 – Konopáč. Ač už Tuning Cup má svá kvalifikační kola za sebou a je tu několik srazů, které jsou mimo oficiální kola Cupu. Dále zde proběhly obě hJiž slunný den nasvědčoval v pohodový srázek a i hojná účast aut potvrdila, že si Konopáč našel své místo mezi tuningovými srazy. Většina soutěžících je známa z kvalifikačních kol Tuning Cupu, a tak není divu, že pohárky putovaly ke známým tvářím. Jedinou vyjímkou bylo, že byly pouze tři škodovácké kategorie. Škoda Oldies, Škoda Modern, Fabia Scene a více Vám napoví naše fotogalerie.

Nyní ještě vzpomenu hudební soutěž EMMA. Tam soutěžili Johanik s Olinem a oběma šlo o potvrzení účasti na Holešovickém finále. Honza sice skončil tentokrát až třetí, ale i to mu stačilo na postup do finále ve ESPL 4 woofer. To Olin měl účast na finále v 1 woofer již jistou, a pohárek za druhé místo byl tak nějak navíc. Zato v Multimediích musel Olin potvrdit celkové třetí místo, na kterém před soutěží figuroval a tím i zde se probojoval do finále.

Závěrem ještě připomenu, že za čtrnáct dní začíná Velké finále Tuning Cupu a vetšina soutěžících bude pilně pracovat na svých miláčkách. Tak nezapomeňte 27.9.2008 Výstaviště Brno, bude tam to nejlepší co je k vidění na naší tuningové scéně.