Čtrnáctý ročník Pražského rallysprintu má nabitou startovní listinu. Podle internetových stránek závodu se na pátečním startu objeví osm automobilů nejvyšší specifikace WRC, která je k vidění většinou pouze v závodech mistrovství světa.Přihlášku do závodu podal letošní český mistr Roman Kresta, který ale pojede s produkčním Mitsubishi Lancer EVO IX. Vozy WRC budou mít dispozici Václav Pech, Petr Hozák (oba Subaru Impreza WRC), Polák Leszek Kuzaj využije Peugeot 307 WRC, Emil Triner, Slovák Igor Drotár a Petr Brynda usednou do vozu Škoda Octavia WRC, Jan Vanáč vyzkouší Škodu Fabii WRC a Josef Peták bude závodit s Fordem Focus WRC. K vidění budou také speciály Super 2000. Slovák Josef Béreš má Peugeot 207 S2000, polský jezdec Grzegorz Grzyb disponuje Fiatem Grande Punto S2000 stejně jako Milan Pantálek.

K Pražskému rallysprintu tradičně patří, že se na místech spolujezdců objevují známe osobnosti. Letos sice bude chybět premiér Mirek Topolánek, ale předseda Poslanecké sněmovny Miloslav Vlček se sveze s Romanem Krestou. S Vojtěchem Štajfem pojede herec Petr Čtvrtníček, vedle Jiřího Volfa se posadí Marek Vašut.

Rallyespint v hlavním městě zakončí sezonu, centrum oblíbeného podniku bude na Strahově, kde se pojede rychlostní zkouška na stadionu Evžena Rošického. Závodníci pojedou 1,36 kilometrů dlouhý test v pátek i v sobotu, kdy závod končí. Posádky čeká necelých 42 ostrých kilometrů rozložených do šesti měřených úseků.