Co více dodat k titulku, jedni řeknou co s DVD v autě, stejně na něj nemohu koukat za jízdy. Ale opak je pravdou, tím nechceme říct, že ho můžete sledovat při jízdě, ale již nyní se dělají i dvojzónové přístroje pro sledování ostatním cestujícím. Dále dívko nebo televize může zpříjemnit chvilky při čekání, třeba na trajekt. Dále jsou tyto přístroje někdy kombinované s navigací, a tím nám přímo zvyšují komfort cestování.

Dnes Vám představíme několik těchto přístrojů, které jsou k dostání v internetovém obchodě www.dvdautoradia.cz a výběr je tam opravdu široký.

První skupinou jsou přístroje, které se nám vejdou do 1 DINového otvoru. Tyto přístroje mají pevné displeje začínající na 2,5 palcích až po vysouvací sedmipalcové. Zde cena začíná již na čtyřech a půl tisících až po ty nejvybavenější kde se částka pohybuje kolem dvaceti tisíc.

Druhá skupina již vyžaduje větší dvou dinový otvor, jímž je vybavena většina moderních aut. Zde jsou většinou sedmipalcové monitory, ale u některých verzí naleznete i šestipalcový. I zde se cena odvíjí od kvality a výbavy, ale ty levnější pořídíte kolem osmi tisíc. Ty kvalitnější, kde nechybí např. Bluetooth, MP3, USB, SD slot a nebo i GPS a DVB-T tuner.

Třetí a asi nejzajímavější skupinou jsou typizované přístroje pro určité značky aut. Opět jako předchozí přístroje potřebují 2DIN otvor, ale jejich čelní panel přímo zapadne do přístrojové desky. Je zajímavé, že tyto přístroje jsou oproti továrním navigacím mnohem více vybavené a hlavně jsou opět za zajímavou cenu. U některých přístrojů jsou ceny již pod hranicí dvaceti tisíc.

Závěrem ještě vzpomenu na různé doplňkové příslušenství, nebo digitální tunery. Dále ještě na www.dvdautoradia.cz můžeme nalézt třeba zabezpečovací alarmy. Nyní si v klidu prohlédněte přístroje v internetovém obchodě a pokud vás nějaký výrobek zaujme, neváhejte si ho objednat.