Nedávno byl spuštěn nový internetový obchod Originální Autodíly nabízí ve své databázi více než milion položek od sedmi automobilek – ŠKODA, VW, AUDI, SEAT, PEUGEOT, CITROEN a TOYOTA. Oproti tabulkovým cenám, na které jsou nakupující zvyklí, nabízí překvapivě nízké ceny. „I při tak nízkých cenách se jedná o zaručeně originální autodíly, které nakupujeme přímo od distributorů originálních autodílů. Naší výhodou je, že se na trhu pohybujeme okolo patnácti let a lepší cenu dokážeme nabídnout,“ sdělil provozovatel obchodu Václav Šafář. Způsob nakupování je ideální pro potřeby autoservisů a prodejen, nicméně e-shop je otevřený i běžným koncovým uživatelům. 

Originalniautodily.cz maximálně vycházejí vstříc náročným i nakupování méně znalým zákazníkům. Ti mají k dispozici hned několik způsobů vyhledávání, aby se co nejsnáze dostali k té položce, kterou potřebují. Pro autodíly Škoda funguje i přesné vyhledávání podle VIN kódu, po jehož zadání se vám otevře nabídka přímo na váš model vozu.

„Internetový obchod jsme připravovali déle než půl roku, abychom se v co nejvyšší míře vyhnuli počátečním neduhům. Zkušební provoz jsme testovali s několika autoservisy a na jejich straně panovala maximální spokojenost se systémem i nakupováním,“ dodal Václav Šafář.

Nyní již nezbývá než si prohlédnout e-shop  www.originalniautodily.cz a sami si uděláte představu o tomto obchodu.