Máme možnost Vám představit novinku na tuningové scéně určenou pro všechny majitele upravených vozů. Tak jako nedílnou součástí krásných vozů jsou i krásné ženy, měly by takovéto vozy mít k sobě něco, co by všem návštěvníkům srazů jednoduše představilo jePrezentační stojánky použité v soutěži Tuning Cup a jiných soutěží Show&Shine, kde se hodnotí technické i designové úpravy vozů, Vám dávají možnost jednoduše představit kompletní úpravy vozu včetně několika vložených fotografií tak, aby si návštěvníci mohli udělat stejný obrázek o stupni úprav jako mají možnost porotci soutěží.

V soutěži kvality hudby EMMA, kde se hodnotí jak audiovizuální kvalita automobilu, tak i její prezentace, jsou prezentační stojánky zajímavým doplňkem umožňující snadno představit kompletní schéma instalace nebo celkový popis.

Stojánky jsou na trh dodávány ve 4 základních provedeních.
Velké, se zaklepávacím rámečkem A3 (výška 65cm) a nebo kombinované provedení A3+A4, jsou vhodné pro umístění technického popisu a vložení i takových fotografií úprav vozu, které za normálních okolností nejsou na první pohled vidět.
Malé – A4 stojánky (výška 65cm nebo 25cm) jsou určeny hlavně pro technická data o vozidle a mají bezespornou výhodu, že pro fotografy nepředstavují překážku, která by významně rušila pořízené snímky.
Vyznačují se velkou stabilitou, jednoduchým sestavením a jejich zaklapávací rámeček umožňuje snadno a kdykoliv měnit prezentační materiály.

Posledním, ale neméně důležitým plusem je jejich bezkonkurenční cena, která startuje za kompletní malý stojánek s rámečkem A4 na částce 899,- Kč a končí u vlajkové lodi – velké provedení A3+A4 na částce 1389,- Kč vč. DPH.

Prezentační stojánky lze objednat pomocí e-mailu filip.taubner(at)seznam.cz a nebo telefonicky na 776 243 532. Více informací na www.tau-racing.cz