Před časem jsme vám představili americkou značka Boss Audio Systems, která vstoupila na Český trh a má více než 20letou tradicí v zámoří. Boss Audio Systems rozšířil v letošním roce svou produktovou nabídku o novou sériis pod názvem PHANTOM.

Boss Audio Systems nabízí kompletní sortiment mobilního audio a video vybavení, které ve svých automobilech ocení všichni vyznavači těchto kvalitních systémů. Díky speciální outdoorové sérii  (BOSS MARINE) se vybrané produkty hodí i k instalacím do off road automobilů, kabrioletů či motorových člunů.
 
Boss Audio Systems rozšířil svou produktovou nabídku o novou sérii zesilovačů, reproduktorů a subwooferů. Komponenty nesoucí označení PHANTOM patří do vyšší třídy v nabídce Boss Audio Systems a pochlubit se mohou kvalitním zpracováním, jedinečným designem a především také velice zajímavou cenou.

V současné nabídce můžete nalézt klasické dvou a čtyř kanálové zesilovače, digitální monoblok, dva modely 12″ subwooferů, komponentní reproduktory a basový procesor. Více naleznete na stránkách prodejce www.bossaudio.cz