U Máchova jezera v Doksech se konal již 16.sraz Škoda Tuning Doksy. Ač tento sraz má ve svém názvu Tuning, opět se zde sjelo několik škodovek se starším datem narození a hrdě mohly nést pojmenování veterán.

Poslední dobou je velmi složité uspořádat sraz tak, aby ve stejném termínu nebylo i několik dalších. To se nyní pořadatelům nepovedlo. Asi o největší odliv aut se postaral další sraz s okřídleným šípem ve znaku Škoda Želiv. Jediné pozitivum, které přitáhlo řadu účastníků bylo pěkné počasí.

Co se týče zúčastněných Škodovek, tak zde si návštěvníci mohli prohlédnout jak auta, která soutěží v Tuning Cupu, ale byly zde i hezké vozy v originálním provedení. Tyto Škodovky čím dál tím více přitahují pozornost nejen návštěvníků, ale i sběratelů. Tím se dostáváme snad k nejhezčím vozům Škoda, které nesou pojmenování veterán. Zde hodně lidí zavzpomíná na časy minulé, kdy jejich rodiče a dědové s nimi jezdili po našich silnicích.

Nyní si prohlédněte naší fotogalerii, kterou pro nás nafotil účastník srazu Toni, který na něho přijel se svojí Hundertkou  až z dalekého Německa. Závěrem ještě připomenu další letošní sraz vozů Škoda, kterým je již 11.sraz SKODAHOME.cz a je již příští víkend (09.10.2010).

 

Celá fotogalerie 16.Škoda Tuning Doksy