Folie 3M™ DI-NOC™ jsou trvanlivé a ohebné folie z PVC, které se dají čistit a které se dodávají s lepidlem Comply™ se vzduchovými kanálky umožňujícími rychlé a snadné upevnění folie v podstatě bez tvoření bublin.

 

Folie DI-NOC mohou nahradit přírodní materiály nebo zdůraznit jejich vlastnosti. Vyznačují se vynikající přilnavostí a ohebností, díky nimž je lze použít ve vnitřních i venkovních prostředích na rovných i složitě zakřivených površích a podkladech, na stěnách, nábytku, zařizovacích předmětech a pod. Některé z těchto folií je možné upevnit také na trojrozměrné povrchy a nebo je lze tvarovat teplem.

Dekorační fólie 3M™ DI-NOC™ představují nový způsob pro sdělení vašeho poselství pomocí vnitřních a venkovních grafik určených jak pro rekonstrukce, tak pro novostavby. Společnost 3M úzce spolupracuje s návrháři a architekty a sleduje nejnovější světové designerské trendy. DI-NOC™ obsahuje celkem dvacet různých sortimentních řad a nabízí celkem 450 dostupných vzorů. 

Pro nás je asi nejzajímavější carbonová folie s 3d efektem, která se hodí i na automobily. I zde si můžete vybrat z osmi barevných odstínů. Díky firmě 3M, která nám folii poskytla na vyzkoušení Vám na stránkách SKODAHOME.cz přineseme názornou ukázku její aplikace. Již nyní můžeme konstatovat, že při troše šikovnosti může s folií DI-NOC™ pracovat každý.

Občas slyšíme otázku, kolik taková folie vydrží. Protože folie DI-NOC™ byla původně navržena před mnoha lety k aplikaci na vnější plechy automobilů, proto byla zkonstruována tak, aby odolala účinkům počasí a opotřebení. Mezi klíčové vlastnosti patří i odolnost proti oděru, nárazu, poškrábání či rozpouštědlům. Sama za sebe mluví i záruka, která je 12 let pro vnitřní použití a až 5 let pro venkovní použití.

V naší minigalerii Vám přineseme ukázku jen několik vzorů ve kterých se folie 3M™ DI-NOC™ vyrábějí.Závěrem ještě připomenu, že 3M nejsou jen folie, ale i řada dalších výrobků. Například lepidla, lepící pásky, brusný papír, brusiva, čistící prostředky nebo i autokosmetika. Tu si budete moci prohlédnout a vyzkoušet na našem 11.srazu SKODAHOME.cz, kterou přijede předvést firma coolwraps.cz . Jedná se o vysoce kvalitní řadu produktů určenou pro péči o Váš vůz. Vyzkoušejte kvalitu, kterou používají pro své speciály i týmy NASCAR. Jednoduché použití – vysoký účinek.