Na Setkání mistrů v Sosnové se představí letošní Mistři ČR v rally Pavel Valoušek a Zdeněk Hrůza. Posádka Škoda Delimax Teamu pojede se svým mistrovským vozem Škoda Fabia S2000.

Startovní listina tradičního Setkání mistrů, které startuje v sobotu 30. října v Racing Aréně Autodromu Česká Lípa, tak dostala další hvězdná jména. Z pohledu smyslu akce dokonce ta nejdůležitější. Poděkovat fanouškům za celoroční podporu a předvést v akci tovární speciál Škoda Fabia S2000. To je hlavním smyslem účasti Škoda Delimax teamu na Setkání mistrů 2010. Novopečený mistr, který po letech ukončil nadvládu Romana Kresty a Václava Pecha, s sebou do Sosnové přiveze svůj kompletní tým.

„Těším se! Co víc k tomu dodat? Vždyť Setkání mistrů je oslava motoristického sportu a rally zvlášť. A nám se letos v rally mimořádně dařilo – vyjeli jsme si se Zdeňkem a s Fabii S2000 mistrovský titul. A v Sosnové to společně ještě jednou oslavíme – třeba tak, že světu ukážeme, jak umí Fabia S2000 driftovat a práskat do výfuku,“ předpovídá zábavný průběh akce Pavel Valoušek. Divácké přitažlivosti účasti značky Škoda jistě pomůže i fakt, že návštěvníci si budou moci přímo na místě na vlastní kůži vyzkoušet nový vůz Škoda Fabia RS!

Setkání nejlepších jezdců rally, rallycrossu a autocrossu, již tradiční rozloučení s motoristickou sezonou, se v Global Assistance Racing Aréně Autodrom Česká Lípa koná již podeváté. Během minulých ročníků si získalo obrovskou prestiž mezi jezdci, laickou i odbornou veřejností a těší se mimořádnému zájmu diváků i médií. V Sosnové jsme mohli v minulosti obdivovat umění nejlepších automobilových jezdců včetně dnes již sedminásobného mistra světa Sébastiena Loeba. Závod startuje v 9.30 a po rozjížďkách v jednotlivých třídách setkání vyvrcholí finálovými jízdami.