Mezi poslední srazy ne-li úplně poslední sraz letošní tuningové sezony patří TUNINGPOWER, který se pořádá u příležitosti již tradiční výstavy aut Autoshow Praha Holešovice.

Lepší spojení než výstava nových automobilů, tuningové káry a krásného počasí,to je asi přáním každého milovníka čtyř kol. Výstavní prostor Autoshow se omezil pouze na plochy v Průmyslovém paláci, o čemž Vám přineseme samostatnou reportáž. Nyní Vám přiblížíme letos poslední tuningový sraz TUNINGPOVER 2010.

Jak už je na výstavišti tradicí, tuneři svá auta představují na Bruselské cestě. Slunečné počasí přilákalo na sedm desítek natuněných aut, kde převládala česká značka Škoda. Soutěžilo se v pěti kategoriích. Dvě hlavní, ve kterých se soutěžilo o Nej tuningový vůz České značky a  Nej tuningový vůz zahraniční značky. Dále pak byly potkategorie o Nej interiér a Nej audiovizuál. Ve večerních hodinách pak byla poslední soutěží Noční tuning.

Nás pochopitelně nejvíce zajímala kategorie  Nej tuningový vůz České značky, kde se objevilo hned několik škodovek soutěžících v Tuning Cupu. O vítězi asi nebylo pochyb, a tak si největší pohárek odvezl Milan Mašek a jeho zelená Octávka. Na další pozice již bylo více adeptů a hlavně se očekávalo na koho zbyde černý Petr z trojice Bary (Jan Bareš), Olin (Libor Olič), Fíla (Filip Taubner). Nakonec se radovaly červené Fabie, když na druhém místě zkončil Olin před Fílou, a bez pohárku tentokrát zůstal Bary se svojí černou Fabčou. V kategorii zahraniční vůz vyhrál Jan Burget na BMW před dalším autem stejné značky a  stříbrném Audi A3.

Po celou sobotu panovalo hezké počasí a dobrá nálada. Program ještě byl zpestřen jízdou Truck trialovými vozy, které se návštěvníkům předváděly v zadní části výstaviště. Nyní někteří bilancují letošní rok, jiní již plánují co změní, co upraví na příští rok, ale my tu pro Vás ještě máme fotogalerii z posledního letošního srazu.

 

Celá fotogalerie TuningPower AUTOSHOW 2010