Díky více než 30 000 čtenářům časopisu What Car?, získala Škoda ocenění "Best Manufacturer" pro rok 2010. Vysoce hodnocené automobily značky Škoda zabodovaly také v individuálních kategoriích, kde Octavia získala prvenství v kategorii Small Fami

Roomster se mezi dravou konkurencí v kategorii MPV umístil čtvrtý a Yeti byl zvolen pátým nejlepším SUV. Celkové skvělé hodnocení značky Škoda podtrhla Fabia svým umístěním mezi deseti nejlepšími vozy v kategorii Supermini.

Tato nejnovější vyznamenání jsou pro Škodu další známkou toho, že zažívá svůj nejúspěšnější rok vůbec, kdy dále získala ocenění “Most Improved Fleet Manufacturer” od britského magazínu Fleet News, “Best Car Manufacturer” od časopisu Which?, a také cenu “Driver Power” ankety časopisu AutoExpress, kde pro ni hlasovali zákazníci.

Zatím všechny modely, od kompaktní Fabie až po luxusní Superb, přispěly k získání rekordního počtu ocenění od nejrůznějších magazínů a organizací. Pro ilustraci, samotný Superb vyhrál dvě ceny časopisu AutoExpress: “Best Family” a “Best Estate Car”, dále byl ohodnocen časopisem Diesel Car jako “Best Estate Car”, magazínem The Caravan Club jako “Towcar of the Year” a časopisem Fleet News jako “Best Upper-Medium Car”. Superb Combi také získal cenu “Luxury Car of the Year 2009” magazínu Top Gear. Škoda Fabia S2000 navíc oslavila vítězství v šampionátu IRC.

Tato ocenění se ve Velké Británii odrazila v letošním rekordním odbytu 37 000 vozidel, čímž se zvýšil tržní podíl na více než 2 %.