Značka Škoda Auto vyhrála hodnocení značek v šampionátu IRC díky nejlepšímu vozu této kategorie Fabii Super 2000. Zároveň pro fanoušky byla připravena kolekce oblečení a různé dárkové předměty.

Být Champion IRC 2010 je pro Mladoboleslavskou automobilku velkým úspěchem, který se zapíše do historie automobilky s okřídleným šípem ve znaku. Díky tomuto úspěchu byla připravena i originální limitovaná kolekce oblečení a různé dárkové předměty.

Asi nejzajímavější jsou zelená trička Škoda Motorsport IRC s velkým nápisem Fabia Super 2000. Rukáv zdobí vavřínový věnec s logem IRC, velkou jedničkou a nápisem CHAMPION. Druhým je polokošile v černé barvě se zelenými rukávy. I toto triko zdobí nápisy Škoda Motorsport a  opět rukáv zdobí vavřínový věnec s logem IRC, velkou jedničkou a nápisem CHAMPION. Navíc je na něm i znak Škoda Auto.

Dalšími dárkovými předměty jsou odznaky  v pouzdře nebo samostatně. Vždy po ruce Vám může být propiska nebo luxusní taška Škoda. Vše doplňuje černá kšiltovka, jejíž kšilt zdobí opět  vavřínový věnec s logem IRC, velkou jedničkou a nápisem CHAMPION.

V internetovém obchodě najdete i raritu, kterou jsou dva kovové modely Fabia S2000 v barvách Hanninen a Kopecký. Jde o limitovanou verzi k tuningovému setkání GTI Wörthersee 2010 v Rakousku, kde měla Škoda Auto stánek s prezentací vozů Škoda Fabia S 2000.

Tyto předměty by neměly chybět u žádného fanouška týmu Škoda Motorsport a fanouška rally. Co nám předvedou naše oblíbené vozy Fabia S2000 si musíme počkat do příštího roku, ale již nyní si můžete zakoupit něco z kolekce oblečení nebo různé dárkové předměty v internetovém obchodě OB Autodíly.