Webové stránky nesoucí název SKODAHOME.cz patří nyní k nejnavštěvovanějším stránkám s tématikou související s automobilkou, která má ve znaku okřídlený šíp. Ale na své si přijdou i milovníci veteránů a tuningu jiných značek.

Každý rok se snažíme naše stránky vylepšovat, modernizovat a rozšiřovat. Blíží se konec roku, tak bych chtěl ten letošní zrekapitulovat. Po spuštění nové verze fóra, které nyní překročilo hranici 1 miliónu příspěvků, jsme od listopadu spustili i v nové podobě hlavní stránky. Ty si hned od svého spuštění získaly řadu příznivců a pro nás tím vznikl závazek, k častější aktualizaci obsahu.

Nyní Vám představím horké novinky, které výrazně obohatí náplň našich stránek. První je KATALOG FIREM, který postupně přinese velkou databázy prodejců aut, autobazarů a e-shopů zaměřujících se na vozy Škoda nebo VW koncern. Druhou novinkou je BUTIK, ve kterém naleznete vše co nese značku SKODAHOME a časem řadu dalších produktů spojených se značkou Škoda. Zde členové klubu SKODAHOME mají slevu 20% na vybrané produkty, získat můžete slevový kód, který naleznete na foru v sekci KLUB SKODAHOME.cz.

Také byla opět zpřístupněna klubová sekce, kde členové získávají členské kartičky, na které uplatňují u vybraných partnerů různé slevy. Například sleva u Auto KELLY až 30% na vybrané náhradní díly. Zajímavou novinkou nejen pro komerční prodejce je PROGRAM PARNER, který výrazně usnadní spolupráci s těmito suběkty na stránkách fora.

To je zatím asi vše, co jsme pro Vás v letošním roce na stránkách SKODAHOME.cz připravili a doufáme, že všechna vylepšení přispějí k Vašemu většímu pohodlí při čtení a užívání našich stránek. Hezké prožití vánočních svátků a hodně štěstí v novém roce Vám přejí Ptica a Olin.