Před časem jsme Vám představili nový projekt – BT. Společnost BENET AUTOMOTIVE s.r.o. je výrobcem plastových dílů pro výrobce automobilů a jelikož se již dlouhá léta pohybuje v oblasti automobilového průmyslu, rozhodli se zaměřit na to, co na trhu chybí.

Octavia BT Sport

Tím je individuální a komplexní řešení pro úpravu Vašeho vozu Škoda. Dnes Vás seznámíme se dvěmi novinkami,týkající se velmi rozšířených vozů Škoda Octavia a Octavia Combi.

Project BT

Projekt BT nabízí sportovní úpravu interiéru, exteriéru, motoru, podvozkové a výfukové soustavy, která tvoří harmonický vyvážený celek. Na všechny úpravy se vztahuje standardní zákonná záruka. BENET AUTOMOTIVE s.r.o. upraví Váš stávající vůz, nebo si můžete vybrat z nabídky již připravených vozů. BT je cesta, jak přizpůsobit sériový vůz Octavia a Octavia Combi, které bychom Vám zde rádi představili.

Škoda Octavia BT RACE

Motor – 2.0 TSI-190 kW (258 PS) při 6.200 ot/min, točivý moment 340 Nm při 4.300 ot/min, max. rychlost 250 km/h, zrychlení z 0-100 km/h za 6,3 sek / Podvozek snížený o 30 mm, sportovní tlumiče a pružiny / sada exteriérových dílů vylepšuje nejen vzhled vozu, ale i jeho jízdní vlastnosti (potvrzeno měřením TÜV) / luxusní interiér se sportovními sedačkami v kombinaci kůže a karbonových doplňků /přední sportovní brzdové kotouče s 6-ti pístkovými třmeny o průměru 380 mm / kované 19“ disky dotvářející vzhled vozu a vylepšující chlazení brzdové soustavy / kompletní nerezová sportovní výfuková soustava zlepšuje reakci motoru při akceptaci a dodává vozu sportovní zvuk.

Škoda Octavia Combi BT SPORT

motor – úprava programu řídící jednotky, zrychlení z 0-100 km/h za 7,9 sek. / 2.0 TDI – 145 kW (198 PS) při 3.900 ot/min, točivý moment 400 Nm při 2.400 – 3.200 ot/min / Podvozek snížený o 30 mm, sportovní tlumiče a pružiny / sada exteriérových dílů vylepšuje nejen vzhled vozu, ale i jeho jízdní vlastnosti (potvrzeno měřením TÜV) / luxusní interiér celokožené dvoubarevné provedení, originální prvky s logem BT (nerezové nástupní lišty, označení na volantu a nerezový štítek s pořadovým číslem v limitované edici) / kované 19“ disky dotvářející vzhled vozu

Kompletní fotogalerie BT Project

Související článek BT Project – Octavia, Yeti