Rodina je pro nás jednou z nejdůležitějších hodnot. Proto máme nyní pro Vás a Vaši rodinu připraveny akční modely Family – vozy se smyslem pro rodinu… Se smyslem pro výkon, cenu, výbavu, prostor a v neposlední řadě se smyslem pro načasování.

Škoda Fabia Family a Fabia Combi Family

Jedině pod kapotou akčních modelů Fabia Family se nyní ukrývá osvědčený benzinový čtyřválec 1,4 MPI 16V o výkonu 63 kW. Fabia Family za 239 900 Kč je nevšední nabídkou obohacenou o další výhody v podobě výbavy navíc oproti verzi Classic. V ceně je i klimatizace, centrální zamykání a metalická barva karoserie. Za 254 900 Kč můžete zvolit také verzi výbavy Ambiente, která nabízí navíc ještě vyšší tónování zadních skel SunSet. Na řešení velkých přepravních nároků Vám nyní stačí příplatek pouhých 10 000 Kč. Za 249 900 Kč, respektive 264 900 Kč ve verzi Ambiente, získáte prostorný vůz Fabia Combi Family se zavazadlovým prostorem až 1 485 litrů. Dále lze vybírat z nabídky příplatkových výbav nebo palety barev zvláštního lakování.

Škoda Roomster Family

Pouze akční model Roomster Family také nabízí osvědčenou techniku výkonnějšího motoru 1,4 MPI 16V/63 kW a lepší výbavu za nejnižší cenu 269 900 Kč. Tento akční model obsahuje navíc k výbavě Easy ty nejžádanější prvky výbavy: klimatizaci, elektricky ovládaná okna vpředu, centrální zamykání a metalickou barvu karoserie. Interiér byl navržen tak, aby nabídkou místa i variabilitou vyhověl nejrůznějším nárokům na rodinné cestování. S výkonným motorem pak přímo vybízí k jeho častému využívání v plné míře.

Škoda Octavia Family a Octavia Combi Family

Využijte mimořádné nabídky skladových vozů Octavia Family a získejte za cenu benzinového motoru legendární naftový motor 1,9 TDI PD o výkonu 77 kW. Skladové vozy Octavia Family s bezkonkurenčně nejnižší cenou již od 334 900 Kč vycházejí z výbavových stupňů Prima a Ambiente, ke kterým je navíc zdarma nabízena metalická barva. K dispozici je i bohatá nabídka příplatkových výbav. Již samotný liftback Octavia uspokojí požadavky jak na rodinné cestování, tak i na firemní reprezentaci. Pro řešení ještě větších přepravních nároků je tu Octavia Combi Family. Za cenu od 364 900 Kč získáte prostorné kombi se spolehlivým a úsporným naftovým motorem a zavazadlovým prostorem až 1 655 litrů. Nabídka modelů Octavia Family platí pouze pro skladové vozy. Více informací se dozvíte u svého autorizovaného prodejce vozů Škoda.