Loňský rok byl pro stránky SKODAHOME.cz dosti přelomový. Jak hlavní stránky, tak i forum doznalo velkých změn. Nyní přicházíme s novinkou galerie videí.

Jak již úvodník naznačil, ani začátkem nového roku nespíme na vavřínech a přinášíme našim uživatelům další vylepšení. Přelomový byl loňský rok, kdy došlo ke spuštění nové verze fóra a hlavních stránek, čímž došlo k větší provázanosti. Dalšími novinkami byly koncem roku spuštěné kategorie „BUTIK“ s předměty SKODAHOME a  „KATALOG FIREM“, který se začíná pomalu plnit.

Velmi oblíbenou částí fóra a hlavních stránek je „GALLERY“ s již hojně zaplněnými fotoalby vašich miláčků.  Ale i sledovanost ostatních fotoalb se neustále zvětšuje,a tak jsme pro Vás připravili další novinku, kterou je „VIDEO“. Je to videogalerie, která by měla lépe zpřístupnit a zpřehlednit videa převážně se škodováckou tématikou. Zatím jsme „VIDEO“ rozdělili do šesti kategorií (Škoda Auto, Škoda Tuning, Škoda Motorsport, Škoda Veterán, Škoda ve filmu a Ostatní videa). Toto rozdělení nyní tvoří hlavní kostru, která se časem bude ještě přizpůsobovat druhu a počtu videí.

Nyní již také pracujeme na letošních srazech, kde jsme pro letošní rok získali generálního partnera. I zde dojde k několika změnám. Hlavní náplní jarního srazu bude představení Vašich miláčků publiku a hodnocení v několika kategoriích. Podzimní, plaketový bude stejně jako loni obohacený malým orientačním závodem oblíbeným hlavně mezi staršími vozy s okřídleným šípem.