V letošním roce jsme se rozhodli vyzkoušet – otestovat různé firmy, zvláště ty, které propagujeme na našich stránkách.

První na řadu přišel internetový obchod OB autodíly.

Z kraje ledna, již po vánočním shonu, jsme pro Vás připravili první test, který se zaměřil na  internetový obchod OB autodíly. Zde najdete náhradní díly, různé doplňky, ale třeba i oblečení a vše zaměřené převážně na značku Škoda.

My jsme se rozhodli objednat model Fabie S2000 v měřítku 1:43, s jehož skutečným vzorem vyhrál Jan Kopecký Belgickou rally 2010. Cena modelu v internetovém obchodě činí 460,-Kč, což je oproti konkurenci velice zajímavá cena.

První den – obědnání.

Nejprve musíme říci, že orientování v internetovém obchodě OB autodíly je velmi jednoduché a přehledné. A jako platbu jsme si zvolili bankovní převod a do poznámky dali „Člen Klubu SKODAHOME.cz – číslo člena“. Na dopravu zásilky jsme zvolili expresní balíkovou službu PPL Hned po obědnání nám přišlo na email potvrzení objednávky. Druhý den, dorazilo druhé potvrzení již s číslem objednávky a upozorněním, že máme očekávat další email.

Čtvrtý den – platba.

Čtvrtý den od provedení objednávky, nám přišel již třetí email, ve kterém byly všechny potřebné údaje k provedení platby pomocí bankovního převodu, která byla ponížena o slevu pro členy klubu SKODAHOME.cz. Za další dva dny již přišla další zpráva, že zboží bylo expedováno a v emailu nechybělo ani číslo balíku, pod kterým je u expresní balíkové služby PPL veden. O hodinu později, přišlo ještě upozornění, že zboží bylo odesláno, a pokud vzniknou potíže při přepravě, nebo bude zásilka poškozena, postupujte podle obchodních podmínek uvedených na našich stránkách.

Sedmý den – doručení.

Sedmý den, nejprve telefonní výzva  a poté doručení zásilky, která byla prvotřídně zabalena a i model Fabie S2000 v měřítku 1:43 odpovídal popisu a fotografiím v internetovém obchodě OB autodíly. Naše hodnocení je velmi kladné, snad jediná výtka se týká, že již ve druhém emailu mohly být údaje potřebné k provedení platby.

Z tohoto důvodu dáváme internetovému obchodu OB autodíly 1 méně a všem našim čtenářum ho velice doporučujeme. V minigalerii vám ještě představujeme doplňky Škoda Motorsport.