Největší tuningová soutěž u nás pomalu odkrývá svoji podobu a AZ pneu Tuning Cup 2011 zavítá opět do Pardubic.

AZ pneu Tuning Cup

Pardubický Relaxmeeting můžeme nepochybně označit za hvězdu posledních let, která neustále stoupá. A podle odhodlání organizátorů tomu bude stejně i letos. Vždy rekordní účast v soutěži AZ pneu Tuning Cup, bohatý program, výborné zázemí dostihového závodiště v centru Pardubic, ale přitom pohodová atmosféra a výborná organizace. To jsou hlavní důvody, proč nebude AZ pneu Tuning Cup na nejlepší akci letošního roku chybět.

Relaxmeeting rekordně

Slovo dalo slovo a my máme pro letošní rok velkou motivaci. Soutěž dB Drag má tříbodové kolo, tak nesmíme zůstat pozadu. Společně s pořadateli akce Relaxmeeting se pokusíme o nový rekord v počtu soutěžícíh. V loňském roce se počet registrovaných vozidel zastavil na čísle 130. Vzhledem k tomu, že se vás na srazech běžně sjede 80 až 90, jde opravdu o skvělé číslo. My ale toužíme po pokoření mety 150 soutěžních vozů! Pomoci v dosažení tohoto nelehkého úkolu nám můžete pouze vy, takže si někde hodně výrazně už nyní poznačte datum 17. – 18. června. Věříme, že se na akci potkáme nejen s tradičními soutěžícími, ale že se po delší době ukáží i ti, kteří si dali na chvíli oddech. Pěkných aut je totiž u nás spousta, některé se jenom už tak často neukazují.

Sledujte Skodahome.cz

Pro více informací o soutěži AZ pneu Tuning Cup nezapomeňte sledovat naše webové stránky SKODAHOME.cz, kde Vám budeme přinášet aktualní informace. A pokud chcete zjistit něco víc o Relaxmetingu v Pardubicích, určitě mrkněte na www.relaxmeeting.cz.

 

Pro inspiraci si prohlédňete naší fotogalerii z loňského roku.

Foto Relaxmeeting 2010