Nový vzhled, nová náplň, 1x týdně nové auto v sekci „Představujeme“ a větší provázannost se stránkami SKODAHOME.cz, to jsou hlavní novinky na stránkách VW-scene.cz.

Koncern VW

Připomínat našim čtenářům, že automobilka Škoda Auto spadá do koncernu Volkswagen.  Pododné spojení vládne i mezi webem SKODAHOME.cz, jehož nedílnou součástí jsou stránky VW-scene.cz.  Zde Vám chceme představovat všechny značky koncernu VW, včetně tunigové scény.

Skodahome a VW-scene

Stránky SkodaHome již mají hlavní změny za sebou a nyní nejdůležitějším faktorem je náplň stránek, aby zaujaly co největší škodováckou obec. To VW-scene jsou teprve na začátku své kariéry a jako u každého novice, i zde se bude hledat ta nejoptimálnější kostra stránek. Ale již nyní budou aktualizovány mnohem častěji, než tomu bylo v minulosti.

Novinky na VW-scena

Asi hlávní novinkou která upoutá každého návštěvníka, je modrý vzhled, jenž je tak charakteristický pro značku Volkswagen. Abychom se nebavili jen o změně barvy, což by mnoho čtenářů nenadchlo, chceme Vám také přislíbit mnohem více aktuálních článků ze světa koncernu VW. Asi pro čtenáře nejzajímavější je sekce „Představujeme“, kde se každý týden představí nové auto ze světa tuningu, jenž má v rodném listě  Volkswagen, Audi, Seat nebo některou další značku koncernu.

Představujeme VW Passat “Vetřelec”

Prvním představeným vozem je VW Passat “Vetřelec”,  jehož hlavním znakem jsou otevřené dveře Lambodoors a lak chameleón, který dokáže hrát hned několika barvami najednou. Tento článek včetně fotogalerie pochází z pera našeho spolupracovníka Davida Friedmana, jehož znáte hlavně ve spojení s oranžovou Felicií.

Věříme, že Vás stránky VW-scene novou podobou a náplní zaujmou, a stanete se jejimi věrnými čtenáři. Pro nás Pticu a Olina je to velkým závazkem a příslibem, že se zde dočtete mnoho zajímavého o vozech z koncernu VW.