Sada SMART SPAIR™ je vhodná pro snadné a velice účinné opravy defektů pneumatik pomocí chytré směsi SLIME až do velikosti 6mm.

Snadná a účiná oprava pneu

Snadný a velice účinný způsob, jak opravit defekt pneu a to až do velikosti 6mm. SLIME je chytrá směs, která po aplikaci utěsní nežádoucí otvor v pneu a po nahuštění kompresorem ihned odjíždíte. Aplikaci zvládne naprosto každý řidič maximálně do 15 minut.

Sada SMART SPAIR

Sada SMART SPAIR™ obsahuje přípravek Slime 500 ml s technologií Fibro-Seal™ včetně hadičky. 12 V kompresor k nahuštění středně velké pneumatiky, kterou zvládne do 7 minut. Jeho součástí je i dostatečně dlouhá hadice s rychloupínáním. Napájecí kabel s A/C adaptérem připojíte do zásuvky od zapalovače. Dalšími doplňky jsou nástroj pro vyjmutí vložky ventilu, adaptéry pro různé ventilky a další nafukovací předměty.

Sada SAFETY SPAIR AUTOMAT

U větší sady SAFETY SPAIR AUTOMAT na  rozdíl od SMART typu není potřeba láhev ručně nalít do pneu. Postačí jen připojit kompresor do zapalovače a hadici na ventilek pneu. Systém vžene do pneu vzduch i s materiálem Slime. Výkon kompresoru 23 l/min., doba huštění pneu cca 7 minut. Navíc je v sadě i praktická svítilna.

Návod použití SMART SPAIR

Každá sada obsahuje podrobný český návod, který je nalepen na obalu sady. Vnitřní obal osahuje i obrázkový postup. Z vlastní zkušenosti víme, že gumaři nemilují takto opravené pneumatiky, ale v nouzi je každá účinná pomoc dobrá. Náhradní náplň se dá koupit asi za třetinovou cenu celé sady.

 

Opravnou sada pneu Smart Spair na otestování poskytla firma MZB s.r.o.

http://www.youtube.com/watch?v=hGj3KTZsISg