AZ pneu Tuning Cup 2011 se představí i na srpnové Tuning Extreme Show v Příbrami, která se uskuteční 12. – 13. 8. 2011. Bude zde již čtvrté kolo letočního Tuning Cupu.

Tuning Extreme Show v Příbrami

AZ pneu Tuning Cup 2011 se postupně představí v měsících květnu, červnu a červenci na třech již oznámených srazech. Tuto “šňůru” jsme nechtěli přerušit a proto bude dalším kolem srpnová Tuning Extreme Show v Příbrami, která se uskuteční 12. – 13. 8. 2011. AZ pneu Tuning Cup bude na programu už tradičně v sobotní den. Uvidíme, jak to nakonec dopadne s letošním bodovým systémem a pravidly soutěže, ale možná se už v Příbrami dočkáte celoročního vyhodnocení. Ještě ale nepředbíhejme …

Letištní akce v letošním kalendáři

Po dvou dostihových areálech a také Automotodromu ve Vysokém Mýtě je Příbram jedinou “letištní” akcí v letošním kalendáři. Tento sraz je s AZ pneu Tuning Cupem spojen od jeho úplných počátků. Docela dobrá dopravní dostupnost a relativní blízkost matičce Praze zaručuje solidní účast nejen v naší soutěži, ale také na měřených sprintech. Uvidíme, co dalšího si na nás v roce 2011 pořadatelé srazu ještě připraví – snad to bude hlavně lepší počasí než v minulém roce. Novinky ohledně programu Tuning Extreme Show Příbram se určitě včas dozvíte na www.tuning-sport.cz. A pokud vás zajímá kompletní kalendář AZ Pneu Tuning Cupu 2011, naleznete ho ZDE.

Ilustrační foto Tuning Extreme Show v Příbram 2010

 

Relaxmeeting Pardubice

Tuning Auto Show Slušovice

Fashion Cars Vysoké Mýto

 

Fotogalerie Tuning Extreme Show v Příbram 2010