Nová verze Car Configuratoru s propracovanou grafikou a 3D efektem. Pilotní verze Configuratoru pro akční model ŠKODA Fabia Monte Carlo již k dispozici na internetových stránkách značky www.skoda-auto.cz

Škoda uvádí nový Car Configurator

Škoda vylepšuje on-line služby pro zákazníky a na svých internetových stránkách (www.skoda-auto.cz) uvádí novou verzi Car Configuratoru. Aplikace Car Configurator slouží k názorné a interaktivní prezentaci produktu a zároveň pomáhá zákazníkům při správné volbě jejich nového automobilu v požadované kombinaci výbav.

Car Configurator s 3D efektem

Nová verze Car Configuratoru disponuje zejména lepší a propracovanější grafikou s možností detailního zobrazení jednotlivých části výbav vozu nebo tzv. funkci deep zoom – detailním pohledem do interiéru. Aplikaci charakterizuje i 3D efekt – rotace s 3D modelem automobilu s možností dynamické změny jeho barvy a volby kol. Při posuzování vhodné kombinace barev vozu si může zákazník nastavit denní, noční pozadí nebo zobrazení 3D modelu vozu bez pozadí.

ŠKODA Fabia Monte Carlo

První automobil ŠKODA, který si můžou zákazníci na internetových stránkách společnosti www.skoda-auto.cz vybrat již za pomocí nového Car Configuratoru je akční model ŠKODA Fabia Monte Carlo. V následujícím období bude pilotní aplikace doplněna i o další modely a verze vozů ŠKODA. Nový on-line Car Configurator by se měl stát jedním z hlavních produktových komunikačních kanálů směrem k zákazníkům a podpořit růstovou strategií značky ŠKODA.