Posledního března skončila soutěž fóra SKODAHOME.cz o Titul Fabia 2010. Ten získal "Memphik" a jeho decentní bílé combi.

Fórum SKODAHOME.cz

Již podruhé proběhla soutěž o Titul Fabia fóra Skodahome.cz. V prvním premiérovém ročníku získal Titul Fabia 2009 Mates se svým Černým cvrčkem. V letošním roce se opět dostal do finále, ale titul již neobhájil. V letošním roce do finále postoupili čtyři lonští finalisté proti stejnému počtu nováčků.

Titul Fabia 2010

V boji o Titul Fabia 2010 s přehledem zvítězil “Memphik” a jeho decentní bílé combi. Celkem dostal 52 hlasů, což bylo o třináct více, než druhý Olin, kterému dal svůj hlas přibližně stejný počet hlasujících jako vloni. V těsném závěsu na třetím místě, zkončil Pluto se svojí  “Fabií ala WRC”.

12.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz

Plakety o proti loňsku zaznamenají malou kosmetickou změnu, ale myšlenku, kterou jim vnuknul jejich výtvarník “Fíla”, neztratily. Opět budou rozdány na 12.srazu SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz v Dolních Chabrech. Všem soutěžícím, všem hlasujícím, organizátorovi “Vlasta” děkujeme za jejich účest a již se těšíme, až se setkáme v pražském Triokempu.

Team SKODAHOME.cz

Celkové výsledky