O víkendu na přelomu dubna a května se konal v Běšinách nedaleko Klatov tradiční škodovácký sraz „Jaro 2011, aneb jarní tání zlepší sání“.

Jarní tání zlepší sání

Sraz v Běšinách u Klatov je standartně zařazen mezi srazy, na které rádi jezdíme a v minulosti nebylo vyjímkou, že Olin přivezl i dvě auta. Tentokrát ale povinnosti SKODAHOME, jako mediálního partnera na sraze veteránů na Žofíně, znemožnili návštěvu v Běšinách.

Rally o Jarní pohár

Ale ani tentokrát nepřijdete o malou reportáž, kterou pro Vás připravil odborník na škodovky Radek „eLeSo“. Jak bývá zvykem, sraz je rozdělen na dvě části. První jsou auta, která jela rally o Jarní pohár. Soutěž se skládala ze tří rychlostních zkoušek a důležitým pomocníkem bylo hezké počasí.

OB autodíly

Druhá část účastníků soutěží o nejhezčí škodovky v různých kategoriích. Zároveň v kempu probíhaly různé akce jako například měření výkonu, měření tlumičů a několik dalších soutěží. Zároveň si příznivci na své miláčky mohli koupit něco u prodejců, kterým vévodil stánek OB autodíly, jenž je i partnerem srazů SKODAHOME.cz.  Zajímavostí byla firma, která se zabýva 3D technologií lakování a jednoduše řečeno, čehokoli na cokoli.

Škoda 420 RSA

Zajímavostí byl vůz Škoda 420 RSA, jenž si obdivovatelé mohli prohlédnout bohužel pouze na podvalu. V odpoledních hodinách následovala spanilá jízda na náměstí Míru v Klatovech, kde byl připraven výstup na Černou věž a prohlídka Barokní lékárny. Ve čtyři hodiny byly vyhlášeny a odměněny nejhezčí aua. Nyní si prohlédněte fotogalerii, které pro vás nafotil Radek „eLeSo“.

 

 

Velká fotogalerie 19. celostátní sraz Škoda