V kempu Klůček na břehu Máchova jezera se konal již 17. sraz vozů s okřídleným šípem ve znaku. Tento sraz je již tradičně zařazován i do našeho kalendáře, ale letos se kryl s prvním kolem Tuning Cupu.

Škoda tuning Doksy

Tím jsem nastínil, proč také na srazu chyběly vozy Škoda soutěžící v této u nás nejvyšší lize. Počasí vyšlo na výbornou, nebylo vedro ani zima. Účast sice byla menší, ale to je od loňského roku trend všech srazů. Zvláště potěšila účast z Maďarska a Německa.

A „eLeSo“ to měl pod lupou

My jsme na sraz vyslali odborníka na Škodovky – Radka, kterého většina z vás zná pod přezdívkou „eLeSo“ a ten byl k zúčastněným autům dost kritický. Dle jeho názoru, se opět objevilo dost vozů tak zvaných  „TUZINGOVÝCH“.  Ač doba tuningu dosti pokročila, a máme vzory, někteří tuneři stále předvádějí různé zběsilosti.

OB Autodíly – vše na škodovky

A s tím souvisí i to, proč před bránou hlídkovala policie ČR.  Ale nyní k něčemu pozitivnějšímu.  V kempu opět měla stánek firma OB Autodíly, což je specialista na všechno možné, co se prodává se znakem Škoda. Ať jsou to světla, firemní oblečení nebo takové drobnosti jakými jsou žárovky.

12.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz

Závěrem si jen posteskneme, že i plácek vždy okupovaný příznivci SKODAHOME.cz zel prázdnotou. Doufáme, že koncem května se všichni příznivci vozů s okřídleným šípem sejdou v Praze a přijedou na již 12.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz, kde bude představeno nové logo značky SKODAHOME.cz.

 

Velká fotogalerie 17.sraz Škoda tuning Doksy