Společnost Škoda je opět i letos oficiálním partnerem a oficiálním automobilem Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež ve Zlíně.

Škoda poskytne 30 automobilů

Zlínský festival je významnou a tradiční událostí české kultury s mezinárodním dopadem. Letos se uskuteční již 51. ročník. Společnost Škoda je oficiálním partnerem a oficiálním automobilem festivalu od roku 2003, každoročně podpoří tuto uznávanou akci zapůjčením celkem 30 stříbrných automobilů Škoda, které utvoří oficiální flotilu. Hosté, umělci i filmoví příznivci budou moci vyzkoušet pohodlí a komfort vozů s okřídleným šípem ve znaku.

Nová sponzorská smlouva uzavřena až do roku 2015

Automobilka Škoda uzavřela se společností Filmfest, pořadatelem zlínského festivalu, novou dlouhodobou sponzorskou smlouvu, platnou až do roku 2015. Přispívá tak k rozvoji české kultury a posiluje svojí image na svém domácím trhu.

Škoda podporuje českou kulturu

Podpora předních kulturních projektů konaných v České republice patří k významným prioritám firemní komunikační a sponzoringové strategie. Škoda českou kulturu podporuje systematicky a dlouhodobě. Je hlavním partnerem České filharmonie a Národního divadla, oficiálním partnerem a automobilem mezinárodního operního festivalu Smetanova Litomyšl a také spolupracuje se Symfonickým orchestrem hlavního města Prahy.