XIII. ročník Tuning Extreme Show – letiště Dlouhá Lhota u Příbrami. Na tomto srazu se uskuteční finále AZ Pneu Tuning Cup 2011, na které se rozhodne o pohárech v jednotlivých kategoriích pro rok 2011.

Jak to bude se Show&Shine?

Dost dobrá otázka. Zvlášť pro ty z vás, kteří se nekvalifikovali na finále soutěže AZ pneu Tuning Cup. Zasoutěžit si můžete určitě také a co víc, docela ve slušné konkurenci. Nejdůležitější informací je pro vás to, že se srazu a Show&Shine mohou zúčastnit nejen finalisté soutěže, ale také ostatní majitelé pěkných vozů, kteří do letošních bojů ještě nezasáhli. Po vzoru loňského Tuning Salonu Brno jsme pro vás totiž opět přichystali velkou soutěž, ve které budou všechny vozy hodnoceny dohromady.

Vyhlášeny ale budou dvě klasifikace:

finále AZ pneu Tuning Cup 2011 (včetně elitní kategorie TOP 10 – deset nejlepších vozů roku 2011)
soutěž Show&Shine (finalisté AZ pneu Tuning Cup + další účastníci srazu)

Přeloženo do češtiny

Někdo může získat pouze pohár za Příbram, jiný navíc i za celoroční účast v AZ pneu Tuning Cupu. Abychom to neprodlužovali – prostě přijeďte!:-) Čeká na vás docela slušná konkurence a upravené soutěžní kategorie, které mají tuto podobu:

AUDI SCENE
VW&SEAT OLDIES SCENE (Golf III a starší)
VW&SEAT MODERN SCENE (Golf IV a novější)
ŠKODA OLDIES SCENE (Škoda 130, 120, Rapid a starší)
ŠKODA SCENE (Favorit, Felicia)
ŠKODA MODERN SCENE (Octavia, Fabia a novější)
OPEL SCENE
BMW SCENE
FORD SCENE
JAPAN&ASIA SCENE (Honda, Nissan, Toyota a další)
FRENCH SCENE (Peugeot, Renault, Citroen)
ITALIAN SCENE (FIAT, Alfa Romeo a další)
OTHER SCENE (ostatní nezařazené značky)
RAT SCENE
PROFI SCENE
FUNNY CARS

Nezapomeňte

Registrovat se musíte opět nejpozději do 11.00h! Startovné do soutěže Show&Shine je stejné, jako v případě finále AZ pneu Tuning Cupu, tedy příjemných 100 Kč. Pokud vás zajímají další informace, ozvěte se nám kdykoliv na info(zavináč)tuningcup.cz a sledujte také naše oficiální webové stránky, kde naleznete vše potřebné.