Letos již 13.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz se koná 7.-9.10.2011 a má v podtitulu ještě přívlastek, aneb "10 let SKODAHOME" . . . .

aneb “10 let SKODAHOME” . . . .

Na podzim to bude již deset let, co Olin s Pticou založili Škoda Fabia Club a po čase vzniklo i klubové fórum. Po čase se diskuzní fórum začalo rozšiřovat na další modely značky Škoda, což vyústilo ve změnu názvu na SKODAHOME.cz.

13.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz

Sraz se opět bude konat v našem tradičním prostředí Triocampu na okraji Prahy a je určen pro všechny vozy Škoda a VW koncern. Již vloni jsme nastínili šablonu srazů a i letos v ní budeme pokračovat. Zatím co na jarním představujeme a hodnotíme vozy v různých kategoriích, tak na podzimním prvních 77 dostane plaketu a hlavním bodem bude opět orientační soutěž podle šipkového itineráře.

SKODATOUR již po třetí

Orientační soutěž SKODATOUR se již pojede po třetí a na letošek připravujeme velmi zajímavé ceny. Trasu máme již připravenou a nyní pracujeme na otázkách a soutěžních úkolech. Trasa je opět připravená, že ji zvládnou jak veteráni , tak snížená natuněná auta. Zvláště jízda zručnosti bude zpestřena o nové prvky.

ŠKODA NEVĚDĚT …

Již nyní bedlivě sledujte naše stránky, kde k většině otázek najdete indicie. Opět také připravíme velmi zajímavou tombolu a již nyní si můžete v TRIOCAMPU Praha 8 – Dolní Chabry, Ústecká ulice (MAPA) zajišťovat chatky k ubytování. Další informace naleznete na fóru.

Diskusní téma věnované srazu:

Generální partner:

Oficielní partneři:

Mediální partneři: