První víkend v září se nesl jednak ve znamení takřka letního počasí, ale také mimo jiné i několika motoristirckých akcí z nichž největším tahákem byl 44. ročník závodu historických automobilů Zbraslav – Jíloviště ze kterého Vám přineseme reportáž během tý

Best of Styling Hracholusky

Nyní se ale podíváme na západ naší vlasti, za Plzeň, do malebného prostředí kempu Keramika na břehu Hracholské  přehrady, kde se uskutečnilo další pokračování srazu příznivvů úprav automobilů s názvem “IV. Best of Styling Hracholusky”.

Zajímavé rozdělení Top 10

Popularita těchto menších, ale za to pohodovějších srazů začíná nabírat na obrátkách a tak se i zde nově začínají  objevovat auta, která jsou známá především z naší nejvyšší soutěže Tuning Cup. Soutěžící vozy rozdělené tentokrát do třech kategoriích bez rozdílu značky dle roku výroby bojovaly o umístění a poháry v TOP 10 a o doplňkové pohárky za Best Airbrush, Engine design, Interier a další.Hodnocení soutěžních vozů měla na starosti čtyřčlenná porota s jejímž resultem se ne vždy dalo souhlasit.

Tobogán na příjezdu

Bohužel každá akce má své klady a zápory. Zde, byť je to nesmírná škoda, je hlavním mínusem příjezdová cesta do kempu, která díky nepřízni povětrnostních vlivů během letošního roku, znamenala pro nejednoho účasníka srazu ujmu na voze. Nicméně tento sraz si díky jedinečnému prosředí přehrady a okolí zcela jistě zabookoval svá místa v kalendáři srazů.

 

Fotogalerie IV. Best of Styling Hracholusky