Řada MOGUL PROFESSIONAL byla vyvinuta pro profesionální použití do motorů renomovaných značek automobilů, vyhovuje všem nejnovějším požadavkům na výkonnost moderních motorů a zároveň ochraňuje životní prostředí.

Soutěž o motorový olej Mogul

SKODAHOME.cz vyhlašuje soutěž o 5 litrů motorového oleje MOGUL 10W-40 Professional. Je to celoroční částečně syntetický motorový olej nejvyšší výkonnosti (SEA  10W-40 * ACEA A3/B4 * API SL/CF * VW 501.01/505.00 * MB 229.1). Je určen k mazání benzinových a naftových motorů (i přeplňovaných) osobních a lehkých užitkových vozidel. Usnadňuje studené starty a je vhodný i pro motory používající jako palivo LPG.Řada MOGUL Professional je určena výhradně pro prodej do segmentu autorizovaných servisů a k dispozici bude i na e.shopu výrobce.

Odpovědní formulář ZDE

Oleje Mogul pro širokou veřejnost

Pro širokou motoristickou veřejnost je určena řada MOGUL EXTREME, kterou lze koupit v naší distribuční síti a například v síti čerpacích stanic Benzina, Pap Oil, Eurooil atd.  Olej MOGUL 5W-50 EXTREME používá i známý závodník rally Roman Kresta ve svém soutěžním voze Škoda Fabia S2000.

Pravidla soutěže

Každý soutěžící, který správně odpoví na všechny otázky postoupí do finále, kde bude vylosován vítěz. Uzávěrka soutěže bude 4.řijna 2011 a do konce týdne oznámíme i vítěze. Cena bude buď zaslána poštou, nebo osobně předána na 13.srazu SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz.  Zde budou opět představeny oleje MOGUL a někteří z vás si je budou moci odvést pro své motorové miláčky.

Soutěžní otázky:

1: Jak se jmenuje nová řada olejů MOGUL
A- Extreme
B- Racing
C- Professional

2: Kolik českých řidičů používá oleje MOGUL
A- třetina
B- čtvrtina
C- pětina

3: Kdy se začaly vyrábět automobilové oleje se značkou MOGUL
A- 1889
B- 1918
C- 1927

4: S jakým vozem závodí Roman Kresta
A- Ford Focus WRC
B- Peugeot 207 S2000
C- Škoda Fabia S2000

5: Ve kterém městě sídlí společnost Paramo
A: Plzeň
B: Praha
C: Pardubice

Odpovědní formulář ZDE