Relax Meetingy, jsou srazy, kde jejich klid a pohoda je zanesena již do názvu. Tentokrát byl na programu Relax Meeting Heřmanův Městec v ATC Konopáč.

Heřmanův Městec – ATC Konopáč

Tradiční prostředí autokempu Konopáč u Heřmanova Městce přivítalo v polovině září příznivce a majitele upravených vozů. V jednu chvíli vzhledem k návštěvnosti a vystaveným vozům se mohlo zdát, že se zde koná další kolo soutěže Tuning Cup, jelikož zde byla téměř kompletní sestava soutěžících, kterou známe z bojů letošní sezóny i těch minulých.

Relax Meeting

Soutěžní kategorie byly tradičně rozděleny dle soutěžního klíče TC 2010 a možná jen v jedné z nich se nerozdělila kompletní sada, což svědčí o množství přihlášených soutěžních vozů. Celý sraz, včetně nutnosti registrace do určité hodiny, představování vozů na plachtě a samotné pohodové atmosféře srazů byl podobný tomu na dostihovém závodišti v Pardubicích. Ostatně není se čemu divit,jelikož se opět jednalo o povedenou akci stejných organizátorů.

Rozstříhaná Škoda Favorit

Počasí všem zúčastněným nad výsost přálo, a tak se na plachtě, určené pro představování aut, kterou moderovala dvojice Janička Chaotička a Bary, střídalo jedno auto za druhým. Na 15tou hodinu byl na programu ukázkový zásah místních dobrovolných hasičů, kteří za pomoci moderní těžké techniky doslova “vystříhali” ze starého Favoritu jednoho z přítomných diváků v podobě zraněného figuranta. Při této ukázce zcela jistě nejednomu z přihlížejících diváků tuhla krev v žilách, navíc při pomyšlení na skutečnost, že tato stejná jednotka záchranářů noc před tím zasahovala nedaleko místa akce u smrtelné nehody, kdy na vinně byla nerozvážnost a nezkušenost řidiče v kombinaci se silným autem a vysokou rychlostí.

Hudební soutěže EASCA a dB-drag

Na sraze se opět pořádaly i hudební soutěže EASCA a dB-drag. Náš zástupce Olin opět soutěžil v hodnocení kvality zvuku, ale pro chybu rozhočích byl výsledek zcela neadekvátní tomu, co jeho Fabie umí zahrát.Ještě připomeneme, že se v hudební soutěži EASCA jednalo již o první kolo příštího ročníku.

13.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz

Závěrem Vám připomeneme, že se blíží 8.říjen, 13.sraz SKODAHOME & LEVNEPNEU.cz, aneb “10 let SKODAHOME”… Již v týdnu Vám přineseme kompletní program a seznámíme i s novinkou, která se na srazu odstartuje, a i vy se v budoucnu na ní budete moci podílet.

 

Fotogalerie Relax Meeting Heřmanův Městec