Škoda nedokázala zabránit úniku fotografií nového vozu Škoda, který může patřit do nové řady, která se zařadí mezi Fabii a Octavii.

Fotografie vozu Škoda ???

Do emailů významných webů přišly o víkendu záhadné fotografie, které ukazují nový vůz Škoda. I když si firma veškeré novinky přísně chrání, přesto se podařilo jednu znich vyfotit ještě před jejím oficiálním předtavením. Z fotografií je jasné, že se bude jednat o kombi, ale není jasné zda jde o novou řadu, která pravděpodobně ponese jméno Rapid.

Znaky z Mission L

Přední část nového vozu má patrné linie na Frankfurtu představeného konceptu Mission L, který nemá být daleko od finálního vozu. Ve středu kapoty je jasně viditelné protažení, na které přijde znak. I zadní část vozu se velmi podobá konceptu. Hlavně hranaté zadní svítilny a prolis prostoru pro registrační značku. To samé se dá říci i o bočních prolisech na dveřích.

Poplach ve Škodovce

Únik fotografií povede k velkému rozruchu a vyšetřování uvnitř automobilky. Již jednou k podobnému úniku došlo a viník zkončil před soudem. Bylo to v roce 2007 a unikly fotografie druhé generace vozu Škoda Superb.