V malebném kraji kolem Máchova jezera, se dvakrát do roka sjíždějí příznivci vozů Škoda.

Škoda Tuning Doksy

V kempu Klůček na břehu Máchova jezera se sjelo na 250 vozů s okřídleným šípem ve znaku a museli se obejít bez spanilé jízdy. Ta byla plánována směrem na Mimoň, ale rekonstrukce kruhového objezdu vše zhatila.

Auta SKODAHOME.cz

Tím pádem celá sobota byla věnována pokecu, který se motal kolem oblíbených škodovek.  My jsme na sraz přijeli až před polednem a hned jsme se vydali projít kemp a nafotit přítomná auta. Mile nás překvapilo, že více jak desítka aut na sobě měla nálepku SKODAHOME.cz.

Vraky oproti TOP autům

Na sraze byly k vidění i auta, která známe ze soutěží Tuning Cupu, proti kterým dost kontrastují hlavně starší auta, které se majitelé nesnaží před srazem ani umýt. Nános bahna na autě.ale i uvnitř hovoří samo za sebe.  A právě auta z Tuning Cupu ovládla i TOP 10.

Veteráni nemají šanci

Škoda, že se na srazu se rozdává pouze TOP 5 za interiéry a TOP 10 za Tuning. Z našeho pohledu je škoda, že se zapomíná na krásné Škodovky starších ročníků, které jsou v originálním stavu a někdy předčí i natuněné káry. Buhužel odjíždějí bez ocenění.

Budou další Doksy?

Rok od roku do Doks přijíždí méně aut a i pořadatelé přemýšlí,zda organizovat srazy v roce 2012. Doufejme, že se vše v dobré obrátí a Škoda Tuning Doksy bude pokračovat. Závěrem si prohlédněte fotogalerii, kterou pro Vás nafotil Olin, který si přivezl pohárek za TOP 10.

Fotogalerie 18. Škoda Tuning Doksy