ŠKODA Yeti přichází ve zcela novém designovém provedení Mont Blanc. S cenou již od 499.900 Kč nabízí atraktivní prvky výbav jako například dvoubarevné provedení karoserie a kol z lehké slitiny. Nejprodávanější SUV v České republice se tak stává ještě zají

ŠKODA Yeti Mont Blanc

Nejžádanější SUV na českém trhu je nyní dostupné v novém designovém provedení Mont Blanc. Jeho prostřednictvím chce Yeti oslovit zákazníky, kteří vyžadují styl a eleganci za výhodnou cenu. Základní výbava modelu Yeti Mont Blanc vychází z provedení stupňů Ambition a Elegance, rozšířených navíc o soubor prvků mimořádné výbavy v celkové hodnotě až 56.690 Kč. Jedná se např. o dvoubarevnou karoserii vozu (např. bílá s černou střechou), zrcátka lakovaná v barvě střechy –  Černá Magic, 17″ kola Annapurna z lehké slitiny v černo-stříbrném provedení, panoramatickou střechu s elektrickým ovládáním, skla s vyšším stupněm tónování SunSet, podélný střešní nosič ve stříbrném provedení, boční ochranné lišty s ozdobným chromovým proužkem nebo sportovní interiér se sportovními sedadly (černo-červená, nebo stříbrno-černá).

Yeti Mont Blanc již od 499.900 Kč

„Designové provedení Mont Blanc dokládá potenciál Yetiho v oblasti individualizace a navíc za výhodnou cenu. Vůz je exkluzivně k dispozici v jedné z pěti odlišných barev v kombinaci s černou střechou,“ říká Petr Pečenka, vedoucí regionu Česká republika automobilky ŠKODA. Yeti Mont Blanc ve výbavovém stupni Ambition startuje na 499.900 Kč s motorem 1,2 TSI/77 kW, s naftovým motorem 2,0 TDI CR DPF/81 kW a předním pohonem pak na 550 900 Kč. S výbavou Elegance začínají jeho ceny o 30 000 Kč výše, tedy na 529 900 Kč, resp. 580 900 Kč. Kromě bílé barvy lze Yeti Mont Blanc získat s některou z další čtyř odstínů, vždy v kombinaci s černou střechou.

První české SUV z Kvasin i nadále vévodí

V České republice si od ledna do září roku 2011 Yeti připsal na 3.000 zákazníků, což představuje téměř 18% podíl v segmentu terénních automobilů. Mezi modely s pohonem všech kol patří SUV z Kvasin druhé místo, hned za dalším zástupcem vozů s okřídleným šípem na kapotě – Octavií Combi 4×4. „Za úspěch mluví nejlépe čísla,“ hodnotí výsledky modelu Yeti v České republice Petr Pečenka.  „Během letošního roku patří téměř každá pátá nová registrace v segmentu terénních aut našemu Yetimu. Tato čísla jsou důkazem nejen vysokého zájmu zákazníků, ale také faktu, že Yeti nosí titul trojnásobného Auta roku v České republice právem,” uzavírá Pečenka.