Od světového výrobce pneumatik jsme dotali pozvání do španělské Valencie. Zde byla představena nová pneumatika Michelin Primacy 3, která otevírá novou éru v oblasti bezpečnosti silničního provozu.

Michelin Primacy 3

Společnost Michelin je v gumárenském průmyslu již od roku 1889 a nyní přichází na trh s novou pneumatikou Michelin Primacy 3. Jedná se o novou pneumatiku, která skutečně „rozumí“ dopravním nehodám a otevírá novou éru v oblasti bezpečnosti silničního provozu. Jméno  Primacy 3, je odrazem jejích vlastností, kde zlepšuje bezpečnost ve třech základních oblastech.

Bezpečnost silou 3D

V porovnání se čtyřmi hlavními konkurenty značky, nabízí pneumatika MICHELIN Primacy 3 nejlepší přilnavost k povrchu při brždění na mokru a při průjezdu zatáčkou na mokrých silnicích.  Dalším důležitým příkladem nadřazenosti je i výsledek testu zastavení ze 100km/h na nulu, kde pneumatika Michelin Primacy 3 zastavila o 2,2 m kratší vzdálenosti, než její konkurence. Zároveň uspoří po dobu životnosti 70 litrů paliva, což se rovná přibližně ceně jedné nové pneumatiky.

A Day In My Life

Na řijnové představení a testování nové pneumatiky Michelin Primacy 3 byl pozván i zástupce SKODAHOME.cz. Po příletu do teplé, ale deštivé španělské Valencie následovala seznamovací večeře. Druhý den ráno byl přesun na okruh, kde byla nejprve představena nová pneumatika  Michelin Primacy 3. Pozvaní hosté byli seznámeni s technologií, která dává nové pneumatice výborné jízdní vlastnosti. Pak již následovalo kroužení po okruhu s několika vozy a každý z přítomných si mohl vyzkoušet její jízdní vlastnosti s porovnáním s konkurencí.

SKODAHOME.cz doporučuje  Primacy 3

Po celodením kroužení a vyzkoušení několika druhů pneumatik, může SKODAHOME.cz všem řidičům doporučit novou pneumatiku  Michelin Primacy 3. Ta podle našeho testování předčila konkurenci a výrazně přispěje k bezpečnosti silničního provozu. Nová pneumatika se na evropských trzích objeví již v únoru 2012.

Závěrem si ještě prohlédněte fotogalerii, kterou pro Vás z Valencie přivezl PTiCA.

Fotogalerie A Day In My Life – Michelin Primacy 3