Již 16. výstava automobilů, motocyklů a jejich příslušenství pod názvem KOLA 2011 & TUNING SHOW se konala o víkendu na výstavišti v Lysé nad Labem.

KOLA & TUNING SHOW

Výstavu můžeme rozdělit do několika částí. Tou hlavní jsou KOLA 2011, kde se představují novinky automobilových výrobců. Výstava TUNING SHOW předvádí natuněné automobily. RYCHLÁ KOLA 2011 představily závodní vozy a motocykly. Novinkou pak byla výstava jízdních kol pod názvem CYKLISTIKA 2011.

Škoda CITIGO

Mezi vystavovately vyčníval pouze stánek značky Škoda, jenž přivezla i svojí novinku městské vozítko Škoda Citigo.  Jinak ostatní automobilky spíše připomínaly parkoviště před autosalonem vždy zmíněné značky. Jízdní kola pak prezentoval slovy řečeno jeden stánek, což bylo hodně málo. Po novém prcku od Škodovky  nás zaujal stánek s modely automobilů firmy FOXtoys.

Rychlá Kola 2011

Spodní hala byla převážně věnována rychlým kolům. Zde nás sice některá auta zaujala, ale i zde bylo poznat, že pořadatel počítal s více vozy. Co se týče motocyklů, tak zde bylo zklamání asi největší. Horní hala byla z většiny prázdná a nebýt několika plochodrážních, trialových a soutěžních motocyklů, zůstaly by tři silniční motocykly ve středu haly zcela osamocené.

TUNING SHOW

I zde se promítl obraz celé akce. V koutku spodní haly bylo zastrčeno sedm natuněných kousků, kterým vévodily bílý Superb Combi na vzduchovém podvozku a černé BMW.  Venku jsme pak nalezli ještě čtyři natuněnná auta. To celé ještě doplňovaly tři stánky tuningových firem.

Víno, čepice a punčochy

Co má nadpis společného s automobily? Tu to otázku jsme si v Lysé položili také. A dpověď je ale velmi jednoduchá. Pokud Vás auta moc nenadchla, mohli jste nakupovat víno, čepice, punčochy u mnoha stánků, které nestály jen venku, ale nacházely se i v halách.