V letošním roce Vám přinášíme již druhou významnou akci z motoristického dění. Po „Retro Classics 2011“ Vám přinášíme již tradiční reportáž z „Essen Motor Show 2011“.

Essen Motor Show

Na jaře jsme Vám přinesli reportáž z „Retro Classics 2011 – Stuttgart“, která je zaměřená hlavně na Oldtimery. Essen Motor Show je naopak hlavně zaměřená na upravené – natuněné moderní vozy, ale zkrátka zde nepřijdou ani milovníci Hot Rodů a Oldtimerů. Dokonce na své si přijdou i milovníci driftů, které se jedou v jedné výstavní hale.

ŠKODA v Essenu

Jak se stalo tradicí, jeden z největších stánků patří značce Škoda. Největším magnetem stánku s okřídleným šípem ve znaku byla designová studie Škoda Fabia RS2000. Sami můžeme říci, že s tímto vozem by jste byli všude středem pozornosti a vše podtrhuje i barva. Jednoduše můžeme říci, Fabie RS2000 má šmrnc a zelená jí prostě sluší.

Lorinser, Brabus, AC Schnitzer …

V Essenu se představili opět světoví úpravci automobilů a z našeho pohledu byla Motor Show lepší, než ta loňská. Opět prim hrály značky Lorinser, Brabus,  AC Schnitzer nebo ABT.  Úpravce TechArt oblékl dvě porsche do křiklavé žluté.  Opět velkou přehlídku předvedli výrobci disků a opět potvrdili, že kola dělají auto.

Oldtimery na prodej

Celá jedna hala byla věnována Oldtimerům, které si návštěvník i mohl zakoupit. Byla mezi nimi i Škoda Felicia za 22.000,- Euro. Další obsáhlou skupinou byly Hot Rody, které se předtavily před krásným, dobovým pozadím. Nesmíme také zapomenout na expozici věnovanou 100 let Rallye Monte Carlo.

Fotogalerie SKODAHOME.cz

Z důvodu různorodosti vystavených aut jsme se rozhodli opět pro dvě fotogalerie. První je věnovaná moderním vozům a tuningovým úpravcům. Do druhé jsme dali směsici Oldtimerů a Hot Rodů. Nyní již navštivte tyto fotogalerie a přeneste se do 750 km vzdáleného Essenu.

Fotogalerie ESSEN MOTOR SHOW 2011 – 1.série

Fotogalerie ESSEN MOTOR SHOW 2011 classics – 2.série