Projekt společnosti Škoda, tzv. Pohádkové Česko, přivádí rodiny s dětmi k návštěvám zajímavých míst po celé České republice a nyní má i svůj obchůdek u skřítků.

Pohádkové Česko

Již v několika článcích jsme Vás informovali o projektu společnosti Škoda, tzv. Pohádkové Česko. Ve stručnosti se jedná o projekt výletů a naučných prohlídek s originálními příběhy a pohádkovými skřítky. Zavítá na hrady, zámky, pěší a cyklistické stezky, naučné stezky a do vybraných horských středisek po celé České republice.

Obchůdek u skřítků

Není tajemsvím, že se na zámcích, hradech nebo po absolvování buď cyklistické nebo naučné stezky po celé České republice připisují na kartičku body. Ty lze nyní proměnit za zboží, které naleznete v internetovém obchůdku u skřítků. Ten je rozdělen do tří kategorií oblečení, sport a dárky.

Oblečení, sport, dárky

V kategorii oblečení naleznete bílou kšiltovku se skřítkem Pěšinkou, šitou za úplňku, čili „úplňkovka”. Tu můžete doplnit tričkem pro děti a milovníky makových koláčů. Cyklistům se pak určitě bude hodit láhev na pití. Poslední kategorie je dárková. Zde mimo magnetek, DVD pohádek naleznete i HRRRNEK PĚŠINKA. Korbelík je vhodný k zapíjení makových koláčků.

Škoda Fabia S2000

Pro nejmenší je zde závodní odrážedlo. Je provedeno v závodních barvách, které jsme mohli vídat na továrních speciálech Škoda Fabia Super 2000. Na zimní čas pro vás Pohádkové Česko spolu se všemi skřítky připravili další báječnou soutěž o nejlepší skřítkovskou pohádku, která končí 29.února 2012 a více naleznete na stránkách u skřítka Pěšinky.